Image Alt
Geloof in jouw resultaat!

Premium Fitness

PREMIUM FITNESS

De resultaat programma’s van Pro Sports zijn dé manier om te werken aan je specifieke (sport)doelstellingen en tegelijk te werken aan je algemene fit- en gezondheid. De eerste stap naar jouw resultaat bestaat uit een kennismaking op de club. Hierbij krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de club en kunnen we, door gericht te vragen komen tot het beste advies voor jou.

Voordat we starten met je trainingen zorgen we voor een uitgebreide intake. In deze intake bespreken we je doelstellingen, score we je fitheid middels 7 fysieke testen en kijken we naar invloed van voeding op het bereiken van je doelstelling. Ook brengen we eventuele lichamelijke beweegbeperkingen in kaart waarbij we gebruik kunnen maken van een Pro Sports Fysiotherapeut om deze klachten te diagnosticeren, behandelen of te begeleiden tijdens je sportactiviteiten.

De Premium Resultaat programma’s bij Pro Sports zijn opgebouwd uit opeenvolgende fases van 6 weken. Tijdens deze fases train je individueel, onder intensieve, continue begeleiding van onze professionele trainers of fysiotherapeuten met maximaal 10 mede-sporters tegelijk. Aan het einde van iedere 6 weekse fase is er een evaluatie moment om je voortgang of hindernissen te bekijken en aan te pakken in je volgende fase van 6 weken.

Door deze intensieve vorm van begeleiden en evalueren werken we samen aan jouw resultaat.

Waarom Pro Sports:

 Onbeperkt trainen;
 In een kleine groep (max 10);
 Met je eigen trainingsschema (unieke trainingsmethode);
 Boek je training eenvoudig via de app;
300+ tevreden sporters gingen je voor;

Resultaat Programma's

Bij Pro Sports werken we met Resultaat programma´s die aansluiten op jouw wensen.

Resultaat 12

€94,99

Per maand

Resultaat 3

€116,99

Per maand

Lidmaatschapstest

Wil jij advies over welk resultaat programma het beste bij jou past? Doe dan nu onze lidmaatschapstest!

Geloof in jouw resultaat!