Discover

Topteam

Dagelijks werken onze trainers met passie aan de gezondheid van jouw lichaam!

Master Sportfysiotherapeut

Bas Doomen

Fysiotherapeut

KASPER SNOEIJS

Fysiotherapeut

MEGGY VAN NEERVEN

Personal Trainer

Duane Welsh

TEAM

Waarom Pro Sports Resultaat

Premium Fitness

Fysiotherapie

Personal Training

Massage

Vitaliteitscoaching

Over ons

Bij Pro Sports zijn wij altijd gericht op jouw gezondheid. Bij ons kun je terecht voor verschillende diensten zoals premium fitness, personal training, fysiotherapie, massage, voedingscoaching en vitaliteitscoaching.

About

Wat bieden wij?

Premium Fitness

De resultaat programma’s van Pro Sports zijn dé manier om te werken aan je specifieke (sport)doelstellingen en tegelijk te werken aan je algemene fit- en gezondheid.

Fysiotherapie

Fysiotherapie nodig om af te komen van fysieke klachten? Dan staan onze ervaren fysiotherapeuten klaar om samen te werken aan een optimale werking van jouw lichaam.

Personal Training

Personal training is dé beste manier om te werken aan een betere versie van jezelf. Werk met een vaste trainer aan jouw sportdoelen. Doelgericht  trainen op; gewicht afvallen, fitter worden of intensief sporten ondanks een (langdurige) blessure of beperking, alles is mogelijk bij onze Pro Sports Personal Trainers.

Voedingscoach

Heb je moeite met je voeding en heb je een steuntje in de rug nodig om te komen tot jouw doelstelling? Dan is Pro Sports voedingscoaching iets voor jou!

Massage

Een massage 1 a 2 x per maand kan al bijdragen aan een prettiger functioneren van je lijf en is dus zeer geschikt als onderhoud voor je welbevinden. Kies uit een sportmassage of ontspanningsmassage.

Vitaliteitscoaching

Leefstijl is het gedrag dat jouw gezondheid bepaalt: sporten, stress, roken, nachtrust en voedingskeuzes hebben allemaal effect op jouw gezondheid. Wanneer je andere keuzes maakt in je leefstijl, bijvoorbeeld stoppen met roken, kiezen voor ander eten of zorgen voor minder stress, leidt dit tot een verandering in je vitaliteit.

DISCOVER

Vraag ons alles wat je wil weten

Vul de formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Pro Sports
De Bleekvelden 26
5666 RZ, Geldrop

ASK
PROSPORTS PROMOTIE

PERSONAL TRAINING TRY OUT SESSIE!

Stuur ons een bericht om je try-out te boeken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te helpen je fitnessdoelen te verwezenlijken!